JA, euh...........
28 Juni 2005 | Nieuw Zeeland, Gore
Dag iedereen!!
Zo te lezen is het nog steeds lekker weer bij jullie, of niet??? Pa, en andere lelietelers, zijn jullie nog druk aan't beregenen?? Nog een maand en dan kom ik je weer helpen, oké? Hier hoefen we voorlopig nog niet te beregenen. Ze zijn vandaag weer begonnen met rooien. Ben nog even wezen kijken met Leaf bij het land. Het was nog wel nat op sommige percelen, maar het perceel waar ze bezig waren ging wel. Ik moest nog met de rupskraan een gat graven in de grond. Dan kan daar het water intrekken (lopen) Er zit namelijk een soort van gravel op 1.5 meter. Als het water daar is zakt het zo weg. Verder heb ik vanmorgen nog ff kratjes in de cel gezet en wat potgrond opgeruimd met een shoveltje. Toen kwamen er nog 2 zeecontainers vol met lege zwarte kratjes. Die nog even lossen en dat was het wel weer!! Nou beste lieden ik ga zo ff slapen en hoop dat er nog veel mensen zijn die even een berichtje typen!!
Groet'n Gertje!!!
(en Grietje???)Hoeveel???
Groet'n Gertje!!!
(en Grietje???)Hoeveel???
28 Juni 2005 - 13:49
Linda:
Hey gertje.. Zo te lezen gaat alles goed daaro. Hier is ook alles goed, nog een weekje en dan heb ik vakantie.. Mag ook wel na zo'n druk weekend met de tt. Heb het hele weekend gewerkt en zatd 16 uur achter elkaar. Lang maar wel erg gezellig. Niet te geloven hoor, ik kwam morgens om 9 uur, iedereen al hardstikke dronken en dan door naar de baan. Het ontbijt en bier gaan gewoon door elkaar. Wel grappig. Tim is ook geweest en mam ook met je moeder enzo. Mark is het hele weekend weg geweest met de voetbal.. Hij was maandag niet al te fit. En pap heeft het rustig aan gedaan dit weekend. Nog heel veel plezier, je bent toch al bijna op de helft? Gaat wel snel he.. Groetjes Linda en de rest van de familie -
28 Juni 2005 - 14:57
Margrietje!!!:
haha...gertje!! zo nieuwschierig??? Nou daar komt ie dan....ik MOET 2 overdoen (recht en inkomstenbelasting --> belasting aangifte doen...saai!!!) en organisatie MAG ik overdoen..dat mag iedereen (onvoldoende of voldoende)overdoen vanwege tijdgebrek,had ik een 5.9 op dus was niet zo heel geweldig,maar heb ook niet hoger nodig,maar doe hem wel over...ben nu druk bezig met allemaal belastingaangiften in te vullen!! Heel erg saai, maar goed moet maar ff...en de cijfers van de herkansingen krijg ik waarschijnlijk volgende week dinsdag! Nou gertje ik ga ff verder leren, anders doe je me wat als je terug komt...ennuhh...vergeet je kleine "vriendje" niet te feliciteren (A.R.J.B.)!! :-) Doei doei!! Slaap lekker!! Kusss je vriendinnetje!! -
28 Juni 2005 - 17:42
Sander:
he substra
hier gaat alles toppie
de tt was weer machtig mooi alleen had ik om 18:30 de pijp al uit dat was minder. al het bier lag er nog en alles is ook op dus ik was eigenlijk best wel zat maarjah geeft niet hoort er bij.
doe je kalm aan de de mazelen -
28 Juni 2005 - 18:08
Hillie:
moi-e,
Zal nog ff gauw wat jouw kant op meelen. We waren wat laat met eten, ik was pas laat thuis. We kregen nl. op het werk tekst en uitleg over de pda, ja ja de zusters gaan digital!! en dat nam nogal wat tijd in beslag. Er is wel een voordeel als je regelmatig achter de compjoe zit of nooit.
Die kleine staat weer voor't huis met de staart omhoog een blafconcert te geven, 't is me er eentje.
Ik snap best waarom er niet zoveel aan was met de tt, andere jaren is er altijd een bepaald persoon bij die nogal eens een duikeling maakt, talud af, fiets in de knup etc.etc. De rest is denk ik nogal al braafjes (behalve boelie en sandra) aangelegd???????
Maar ze zijn al goed aan het rondkijken hoe ze je in augustus de gemiste kansen in kunnen laten halen. Dus daar kun je je dan ook weer een beetje op verheugen.
Trouwens wel een onheus gezicht als je jou ziet staan met je wintermutsie op en de rijp aan de takken. Werken er nog meer buitenlanders of zijn het allemaal nije zeelanders en zitten er daar in de buurt of so wie so daar nog meer en of veel nederlanders. Of bijvoorbeeld akkerbouwers of veeteelt?
En hoe groot is het dorp waar jij de stoete haalt, beetje Beil'n of meer Hiek'nachtig. Nou voorlopig een warme lieve hartelijke groet vanaf de BV en tot horens, 'k hoop niet dat je krijgt wat Sander schreef, hij zal wel een z vergeten zijn, doei, H -
28 Juni 2005 - 20:17
Ruud:
Jow Broer,
Mooi dat het nog steeds bevalt daar!! Heb het super na mijn zin gehad in frankrijk!! Was echt super gaaf en T.T was ook weer lachen.
Heb al bijna vakantie nog een paar dagen school.
zijn druk bezig de muisjes uit de schuur aan het jagen. De schuur is bijna schoon.
Nou groeten Raater -
28 Juni 2005 - 20:51
Gerda:
Hallo mien jong,
Hier alles goed. Momenteel niet aan het beregenen. Maar als er deze week niks valt, moet het wel weer. Ze hebben het morgen en daarna wel over buien, met onweer, maar op dat laatste zitten we natuurlijk niet te wachten. Zaterdagmorgen heeft het in de omgeving flink geknald. In Beilen waren tv's kapot en verwarmingsinstallaties. Dan ging het bij ons nog goed.
Nog twee weekjes na deze en dan is het vakantie. Moet nog veel gebeuren in school, maar dat is altijd zo op het laatst.
Zo te lezen heb je wel variatie in je werk. Wat een kratjes zeg, twee containers. Zullen wel grote stapels zijn.
Nou Gert, ik ga zo eens even slapen. Groetjes van ons allemaal en kus mam. -
28 Juni 2005 - 21:25
Colinda:
Hoi Gert,
ook wij volgen inmiddels je avonturen daar 'down under'(en via de reacties ook nog die van onze buurtgenoten).
Geke is gisteren gestart met haar 5-weekse stage bij ons. Vandaag hebben we gekuild, mooi gras gewonnen (hoe kan het ook anders met zulk weer...). Tijdens het afdekken zag ik je vader nog met de spuit door de lelies rijden. Naar mijn inzicht staan ze er goed bij, hoor.
We genieten van het prachtige weer. Vorige week hadden de kinderen vakantie en zijn we meermalen gaan zwemmen; vinden ze prachtig.
Eigenlijk geen bijzonderheden te melden. (Oja van het nieuwe prinsesje weet je toch wel?)
Groet'n, ook namens Bart. -
29 Juni 2005 - 15:01
Hans:
Gert
Het gaat hier allemaal wel door.Vorige keer met het eerste princesje had Alexander Zwier op dezelfde dag en eigen princesje gekregen Fleur genaamd voor het geval dat je dat vergeten was, en wat denk je deze keer had Willem Alexander het niet goed geplant want deze was 2 dagen te vroeg, onze Alexander heeft nu een zoon Vigo genaamd leuk nietwaar.
Alles was super zei hij alleen heeft hij 2 nachten weinig geslapen.
Verder word het alweer droog en er zitten alweer wortelalen, met dat warme weer ook een hoop Rhysoc. gezien, handel in de bollen en bloemen gaat niet verkeerd de voorraden zijn grotendeels op en dat is al erg vroeg vooral rose is nu vraag naar maar dat hebben jullie nog niet ha ha.
Groeten aan de andere tegenvoeters.
Hans