Een nieuw prinsesje?? - Reisverslag uit Gore, Nieuw Zeeland van gertseubring - WaarBenJij.nu Een nieuw prinsesje?? - Reisverslag uit Gore, Nieuw Zeeland van gertseubring - WaarBenJij.nu

Een nieuw prinsesje??

Blijf op de hoogte en volg

29 Juni 2005 | Nieuw Zeeland, Gore

Ja, Colinda, ik wist wel dat er iets was, maar hoe en wat weet ik niet precies. Ik moet zeggen, het kan me ook eigenlijk niet zo heel veel schelen. De wereld draait er wel om door. Ook hier in DOWN UNDER!! Of heeet het toevallig ook Colinda?? Euh, Mensen,.... verder heb ik vandaag weer van alles gedaan. Naar het land geweest, compost laden met een shoveltje, bollen in de cel gereden, enz, enz, Is wel weer mooi. Het weer valt een beetje tegen. We zijn er weer uitgeregend met rooien, beetje jammer. Nou ja, en verder gaat alles nog steeds goed hier!! Het dorp ik qua winkel voorziening zo groot als Beilen, maar qua inwoners de helft. Ik zal nog even de buurjongen van mijn vriendinnetje feliciteren omdat hij jarig is, bij deze, A.R.J. te B.!!!!!! GEFELICITEERD!!! Nou en verder ga ik nu maar ff weer slapen, WELTERUSTEN iedereen!!

Groeten Gertje!!!

Kus an de vrouw!!!

• 29 Juni 2005 - 13:18

Marja:

Ha die Gert!

Even weer een berichtje uut \'t noord\'n van het noord\'n!.En ze is geslaagd, zoals je officieus al wist! 11 Juni officieel bericht bij de post. \'t Was om aan te zien en dat hebben je pa en ma dan diezelfde avond ook maar gelijk gedaan, gesteund door een overweldigende bos bloemen. Mooi hoor! Nu zien, dat \'t wat wordt in de toekomst.
    Heb net al je foto\'s even bekenen, wat een bende daar op die spoelplaats, je zou ze eens uit moeten nodigen om bij jullie een kijkje te mogen nemen in de spoelschuur, zien ze gelijk hoe\'t ook kan. Je gliert vast van het ene blubbereind naar het andere. Prut hoor! En wat een tempo als er steeds wel iets kapot is. Schiet toch ook niet op. Moet je nou echt 6 weken vnl. spoelen met af en toe een dagje iets anders? Heb \'k diep meelij met je als dat zo is. Maar enfin Gert, maak er maar het beste van; dan doe je het maar voor de taal en niet om van deze manier van bedrijfsvoering ook maar iets op te steken. Nou ja, da\'s maar ten dele waar, je leert waarschijnlijk goed, hoe je het later zelf absoluut niet wilt.Hoop dat je de laatste twee weken van je verblijf nog heel veel trips gaat maken om mooie dingen te zien. Natuurfoto\'s zijn prachtig! Morgen gaat Myrthe weg voor 8 wk. Henry brengt haar naar \'t vliegveld en ik knuffel haar vanavond even voor het laatst. Toch wel weer spannend zegt ze , maar ze heeft er ook veel zin in. We horen wel via de smsberichtjes of op haar site hoe \'t haar daar vergaat.En....je moeder en ik gaan lekker vrijdag een dagje uit. Veel, heel veel, extreem veel, ontegenzeglijk overdreven veel GELD UITGEVEN in een of andere stad.(Ik krijg dan ook niet meer dan 10 euroct. mee en m\'n pasje moet ik thuis laten van de baas. Erg he!!!)
    Uit frustratie duik ik zometeen nog maar even de tuin in. Ik heb een goede band met mollen, jaag ik die hier weer onder het veld door, heeft de baas straks weer wat te doen.
    Nee, onzin natuurlijk, maar \'k moet nodig wat aan leuke plantbestrijding doen. Tja, sommige onkruiden vind ik echt \'t aanzien wel waard, maar vaak is\'t zo, als je er even geen controle meer over uitoefend, ze direct bezit nemen van je hele tuin, zo brutaal! Dat gaat natuurlijk niet!Houden ze daar ook van tuinen met bloemen, of hebben ze alleen gras met wat struiken?
    Blij dat je van die fish en chips af bent. Anders krijg je allemaal van die rollen die er later weer af moeten. Er is op de t.v.zo\'n programma waar hele dikke mensen en hun eetgewoonten onder de loupe worden genomen.Samen met Myrth. gekeken die weet zulks altijd in hoge mate te waarderen; nou \'k kan je wel zeggen dat je er beroerd van wordt als je\'t ziet. Dus geertsje, lekker aan de kiwi\'s daar, volksvoedsel nr. 1 dacht ik.
    En heb je daar ook een huisschoonmaakmevrouw rondlopen? Het zag er op je kamer zo bar keurig uit! Nee, da\'s niet rottig bedoeld, maar het was toch wel enigszins opmerkelijk!
    Nou Vlib, ik stop er maar weer mee. Dit berichtje lees je morgen wel en ik lees die van jou weer, leuk om bij te blijven.
    Oh, ja en die nieuwe oranjekneuter heet, je raad het noooooit....Alexia (Wat schuift het?)En dan nog een heel regiment namen er achter natuurlijk.

M\'n grote neef,

Dikke knuf van je tante Marcus en glij niet uit in de mud.

• 29 Juni 2005 - 21:02

Gerda:

Hallo Gert,
    Ik maar even kort vandaag, want om al die proza hierboven door te komen heb je wel even een stiefkwartiertje nodig. Vandaag eerste lelies gekopt en weer begonnen met beregenen. Papa gelooft niet dat we bij de uitdeling van de buien zullen zijn, vandaar. Je snapt dat de schuur gaat lijken op een meer weken project.Maar alle goede dingen komen langzaam toch? Nou mannetje, je hebt over belangstelling nog niet te klagen en dat is hardstikke mooi. Knuf, mam en ook pap.

• 30 Juni 2005 - 08:42

Bolhuis:

ha die gert mooi dat het zo goed gaat daar. ik denk zal ook weer eens wat van me laten hooren!
    maar het is zo druk hier en al die feestjes en dan moet je ook nog met de vrouw hier naar toe en daar. ach het wend. we zijn thuis niewe silo s aan het maken, en hebben het daar nog al druk mee. gert kalm aan en tot over een maand. gr arj.