Dag Mensen, - Reisverslag uit Gore, Nieuw Zeeland van gertseubring - WaarBenJij.nu Dag Mensen, - Reisverslag uit Gore, Nieuw Zeeland van gertseubring - WaarBenJij.nu

Dag Mensen,

Blijf op de hoogte en volg

27 Juni 2005 | Nieuw Zeeland, Gore

Mooi dat het jullie allemaal zo goed gaat!!! Hier ook alles best hoor!! Heb vanmorgen eerst even samen met Peter een bestelling klaar gemaakt. Tulpen en lelies. De tulpen staan hier opgepland op kratjes in een cel en gaan dan naar Auckland om te broeien. Is wel grappig om te doen. Je krijgt dan een lijstje, paar kratjes van dit, paar van dat, enz.. Toen ff met Leaf de Maha Radja (voor de kenner) in de cel gezet. Naast de Simplon, die er al stond. Toen begonnen met de Sorbonne. Nou ja, en das wel zo'n beetje wat ik doe!! Het is wel mooi werk om te doen, en ik vermaak me goed!!! Landschap is hier GEWELDIG mooi hé?? Kun je op de foto's zien!!! En euh, HANS, de botman is niet van jullie, heb nog gevraagd!! De grond is hier klei, en of de trekkers en banden nodig zijn....... Ja, dat moet je niet aan mij vragen, ze vinden hier van wel. Nou beste mensen, ik ga ff een tukkie doen en ik wens jullie verder een geschikte dag toe!!!

Groeten Gertje aan iedereen!!

(ZOEN SCHATJE)!!!!

• 27 Juni 2005 - 11:29

Opa En Gerda:

hallo Gert,hier zijn we weer even een teken van leven van ons uit Beilen.hebben een prachtige vakantie gehad in de achterhoek met de caravan veel gefietst gezien en we hebben familie bezocht. gisteravond bij pa en ma geweest lekker op het terras gezeten. ruud was ook thuis. heeft het in frankrijk erg naar zijn zin gehad. nu zijn marja en myrthe op bezoek gaan ook naar oma zuidinga. groetjes opa en gerda (en een beetje van mar en myrth) tot de volgende keer!

• 27 Juni 2005 - 11:36

Opa:

hoi. test.

• 27 Juni 2005 - 17:48

Henk En Tina:

Ha die Gert,
    Hoe gaat het , zoals we lezen, heb je het wel naar je zin!
    Dat is wel mooi !
    Het is hier weer een beetje leefbaar het is lekker wat koeler je kunt nu weer wat gaan doen.
    De kornuitjes van ons vinden dit ook wel wat lekkerder weer.
    Ook voor de koeien is het weer wat aangenamer,vrijdag met het hele hete weer heeft Henk de koeien nat gespoten met een sproeier dit vonden ze heeeeel lekker,wat wil je ook lekker vertroeteld worden!!!!
    Zeg Gert vermaak je wat daar en tot de volgende keer ,toch wel leuk hoor zo'n site!!!
    Groetjes de kornuitjes en Henk en Tina.

• 27 Juni 2005 - 19:17

Boelie:

ha lelie boer,

Ik even weer, is al weer een poosje geleden maar wat wil je ook met dit mooie weer dan ga je toch niet binnen zitten. Maar moet toch jouw vakantie een beetje volgen toch? maar ik begrijp dat je het leuk vind daar, das super geweldig. hier gaat ook alles goed, met de schaapies en de konienegies en met mien liesbethegie. En al die feestjes, ik heb het hartstikke drok. Wat betreft de TT ik vond het lang zo mooi niet als andere jaren, dus je hebt naar mijn idee niet zoveel gemist. Er eigenlijk niks gebeurd, op de baan niet zo veel en de terug weg ook niet. Napoleon was wel gezellig en jantje ja... Ik had de tijd niet om het gezellig te hebben of die jongens stonden bij mij van " we gaan naar huis" ( 22:00). Je begrijpt het ik stond met mijn oren aan mijn hooft te klapperen. Maar goed zondag was ik fit en op tijd uit bed dus dat was een voordeel. En verder las ik vandaag op een bordje langs de weg dat er een piraten feestje is in Lhee, 13 augusus geloof ik, met henk wijngaard, dus dan ben jij toch al weer terug. Is dat nou niet geweldig nieuws!!!. Nou verder heb ik niet zoveel te melden dus stop ik er nu maar mee, anders val je nog in slaap van mijn gelul. Veel plezier nog en spreek je later wel weer. BESTE......!