DAAR IS TIE WEER!!!!!!!!!!!!!!!
25 Juli 2005 | Nieuw Zeeland, Gore
Hallo trouwe kijkers, lezers en luisteraars!!!!! Als eerste moet ik mijn oprechte verontschuldigingen aanbieden!! SORRY, dat ik de afgelopen dagen niet even wat getypt heb!!! Het zat zo:...... Zaterdag gingen we naar het GEWELDIG MOOIE Milford Sound!!!! Als je je nou een keer verveelt en je wilt er even uit dan is het zeker de moeite waard om daar een keer te kijken!! WAT PRACHTIG!!!! Alleen de weg er naar toe al ECHT GAAF, en dan de boottocht en ALLES, echt mooi!!!! En euh Nannie, je hebt geen sneeuwkettingen nodig hier. Ze hebben allemaal 4.0 ltr V6 of V8 4 wheeldrive auto's dus das geen probleem. Nu we toch even "in de bergen" zitten wil ik Arno en Ina en de kids nog ff veel plezier wensen in Zwitserland!! Nou, toen we terug waren van Milford sound (zaterdagavond) even eten en toen verjaardagfeest van Tania (de vrouw van Leaf) Ze was 30 geworden dus ze hadden ergens een zaaltje gehuurd. Haha, dat was wel grappig, je moest je eigen bier meenemen. Dat schijnt hier wel gewoon te zijn. Nou, eerst was het niet super gezellig maar later wel. Lag om 4.30 uur op bedje. Zondagmorgen even weer vaste ritueel en toen met het shoveltje naar Paul zijn huis gereden. Daar moesten nog wat bulten zand (klei) vlak gedrukt worden. Toen belde Leaf om 15.00 uur of ik vanaf 16.30 uur wel wilde werken want ze konden geen geschikt volk vinden voor de nachtploeg bij het rooien. Nou ja, tuurlijk wil Gertje dat wel doen dus vandaar zondagavond geen berichtje. Toen zondagnacht gewerkt en lag om 3.30 uur in mijn bedje. Nu vandaag eerst ff uitslapen tot een uur of 9. Toen weer gewoon aan het werk in de schuur. En nu is het hier maandagavond en zit ik jullie eindelijk weer een berichtje te sturen!!! Ik heb dus nog niet eerder tijd gehad om er even wat op te zetten, DUS!! Nou maar ik ga even weer stoppen met typen want ik kan zo wel ff slapen!!
Beste mensen, ik wens een allen nog een plezierige dag toe met wederom een DIKKE ZOEN aan mijn lieve vriendin!!! Gertje!!
25 Juli 2005 - 14:16
Henk En Tina:
Hallo Gert,
Even een berichtje uit een regenachtig Beilen.
Gisteren hadden we tijdens de fietstocht met de buurtvereniging prachtig mooi weer!!!
Albert,jou oom, en Aaldert Koerts hadden een tocht uitgezet met vragen voor de volwassenen en kinderen.
We hebben ongeveer 25 km. gefietst na de fietstocht stond er een lekker kopje soep voor iedereen klaar en nadat iedereen er weer was werd de uitslag bekend gemaakt van de vragen nou daaruit bleek dat ze de "simpele"vragen toch te moeilijk hadden voor de volwassenen!! Maar het was erg gezellig wel voor herhaling vatbaar!!!
Nou verder is hier geen schokkends,Janneke kan zonder zijwielen fietsen en de voermengwagen bevalt PRIMA!!!!!
Nou Gert, vermaak je nog even daar en we wensen jou een goede reis terug en dat je weer lekkerthuis bent en bij je meisie!!!!!!
Groeten...familie Tingeling. -
25 Juli 2005 - 14:26
Janneke En Henriette:
Hoi Gert,
Even een berichtje van de zusjes Tingen,
Janneke heeft nog wel eens een rijke fantasie zo ook net met het zien van jou foto ,:"Henriette zegt dat die meneer op de foto boegi boewi is , maar dat is niet zo henriette!!! dat is Gert van Margriet van Jan en Hillie!!! zo!!!"
En Henriette is zich van geen kwaad bewust en heeft helemaal niets gezegd!!!!
Ja en hoe Janneke bij die naam boegi boewi komt weet ik ook niet !!!
Nou groetjes Janneke en Henriette -
25 Juli 2005 - 14:34
Bastiaan:
Hey Kerel,
Zo nog even een berichtje van deze kant. Nog een paar dagen werken en dan lekker een weekendje weg. Ik ben momenteel bij Mark H. aan de gang. We zitten in Hoogkerk beetje te spelen met gips. Hoe gaat ie daar ben je je al weer aan voor bereiden op een 'yet lag' of heb je daar geen last van. Wij komen zondag avond terug van ons weekendje weg en als het nog een beetje een redelijke tijd is kom ik zondag avond nog wel ff langs. Ik bel eerst wel even voor het geval je vroeg naar bed gaat of wil. Nou gert ik ga even mijn mail checken dus succes en tot zondag of maandag. Alvast een hele goede reis als ik je niet meer spreek.
groet bassie -
25 Juli 2005 - 18:05
Alice:
Ha Gert,
Blij met het teken van leven van jouw kant.
Ik begon me al zorgen te maken... Het weer is hier nog steeds pet, maar vanaf woensdag schijnt het beter te worden.
Gisteren op de babypartie geweest, erg gezellig. Behalve buren, ook vrienden en familie, dus best een grote club.
Voor jou is het vast aftellen geblazen. Nog 7 nachtjes??? -
25 Juli 2005 - 19:04
Boelie:
hey vriend,
sorry dat ik niet wat vaker een berichtje typ, maar ik heb er de laatste weken niet echt tijd voor gehad. Het was hier steeds lekker weer en mijn ouders gingen met vakantie, dus moet je thuis van alles doen en dan tussen door naar de zwarte cross en nu zijn Lies haar ouders 2 week op vakantie. Ben net een beetje klaar bij de kippen dus ik denk stuur nu toch even wat. Ik hoorde dat je zondag terug komt, das alweer gauw die twee maand. Maar goed jij vermaakt je nog goed hoop ik? Even over de zwarte cross, dat was echt wel lache. Hele dag een beetje bier zuipen bij die jovinx. Maar er was wel veel tuig, echt veel drugs volk en van die gekkigheid. Maar we hebben het over leefd. Trouwens de jovinx komen 2 september in beilen en 10 september in rolde dus nog genoeg feest voor jou. Nou ja ik weet niet wat ik nog moet vertellen. Morgen weer aan het werk, eerst even melken in zuidveld en dan naar stadman en tussen door even eieren rapen in groll, dus ik kom de dag wel weer door. Maar ik wens je nog veel plezier en hoop je volgende week in levede lijfe te zien en te spreken. beste maar weer -
25 Juli 2005 - 19:33
Ad Vd Boomen:
Zo uiteindelijk ook eens een berichtje van de Boompjes.
Internet lag er een hele tijd uit en je weet wel hoe dat gaat het is altijd iets.
Je hebt zo te lezen een leuk avontuur gehad in Nieuw zeeland, maar ik denk dat je ook weer blij bent zondag Margriet weer te zien.Wij hebben haar goed van de straat gehouden door haar vaak op te laten passen.
Bij ons loopt het goed, de koeien zijn goed gewend in de nieuw stal.Het voersysteem draait de laatste maand eigenlijk zonder storingen.Nadat de oude ligboxenstal is afgebroken zijn we direct begonnen met het huis, daar liggen nu de verdiepingsvloeren op. Nu hebben de bouwvakkers 4 weken vrij en wij rust.
Nou dit was het weer zo`n beetje we zien je snel weer de Groeten
Ad en Mirjam ,Jesse en Tom