Even schubben kijken!! - Reisverslag uit Gore, Nieuw Zeeland van gertseubring - WaarBenJij.nu Even schubben kijken!! - Reisverslag uit Gore, Nieuw Zeeland van gertseubring - WaarBenJij.nu

Even schubben kijken!!

Blijf op de hoogte en volg

04 Juli 2005 | Nieuw Zeeland, Gore

Dag iedereen!!!

Vanmorgen eerst even alles aan de draai geholpen in de schuur. (wegen en tellen enzo) en toen ben ik met Leaf naar Tapanauie (of zo iets: je spreekt: Tapanooije) geweest. Dit ligt ongeveer 30 km verderop. Daar staan nog een deel van de schubben bij een ander bedrijf in de cel. Nou, zag er allemaal wel goed uit. (de schubben dan) en hier op dit bedrijf lijken ze ook niet verkeerd!! Ja, en toen heb ik samen met Peter een bestelling tulpen klaargemaakt. Dat is meestal op maandag morgen. Daarna even in de schuur geholpen en na de middag even wat opgeruimd bij de kapschuur. Deze staat voor de andere bedrijfsgebouwen. Maar dat zien jullie wel op de foto als ik terug ben. Ik kan perslot van rekening ook niet alles verklappen, haha!!
Nou beste mensen ik ga even weer een poosje slapen en wens jullie het allerbeste met het "mooie" weer!!!

Groet'n vanaf disse kaant van de wereld!!

En een smokkie an de vrouw!!!!

• 04 Juli 2005 - 13:04

Luit B:

Hey ,lelieteler,wat een belevenis aan de andere kant van de wereld en wat een prachtig landschap daar op de foto's.Is daar ook veeteelt bij jou in de buurt,het woord sharemelker komt volgens mij van dawn under.Wij hebben hier net een stroomstoring achter de rug van ong.anderhalf uur en nu wordt er heel slecht weer voorspeld met veel regen.Groeten van dizze kaant van de planeet van de fam.

• 04 Juli 2005 - 13:10

Hillie:

hoi Gert,
    Zo weer terug van een paar heftige fietsdagen, maar wel gezellig. Nou met jouw titels is niks mis hoor, steeds weer verrassend wat je zult bedenken, zo te lezen steeds weer voldoende inspiratie. Macht auch nichts aus!!!, Zo.
    Vandaag schijnen we hevig noodweer te krijgen. In het zuiden, zeeland, schenen vanmorgen vroeg de kelders al vol water te staan, zulke regenbuien hebben ze daar gehad en rond 10 uur hoorden we dat ze op Schiphol behoorlijk overlast hadden en dat de banen misschien ff dicht zouden gaan. Nu verder nog niets weer gehoord. Hier trekt op het moment een vreselijke donkere lucht voorbij met veel wind en een paar spatten water. Lijkt niet veel van te komen. Trouwens een ander vraagje, wat zijn schubben. 't is natuurlijk vakjargon maar ik lees het wel en snap er niks van. 't zal vast niet zijn wat ik van de vis ken, dus...
    We zijn zaterdag op de fiets door Amsterdam gegaan, mooi joh, zie je nog es wat, dat is veel leuker dan met de auto de stad en en dan een stukkie lopen, je bereike is zo iets groter ook nog
    ff over het Waterloo plein gegaan, maar niks gekocht, dat wil dan weer niet zo makkelijk als met de auto.
    wat leuk dat je met die gasten naar de rugby gaat kijken, maak je het volk ook weer eens anders mee en gebeurt dat ook onder het genot van een pintske of na afloop, hoe gaat dat zoal. En in Australie hebben ze van die leuke (enge) spinnen, tarantula's??? komen die daar ook voor en slangen of niet in dat gebied. Laat maar weer es horen,to een volgende keer, lieve groetjes, genietse en veel plezier, H

• 04 Juli 2005 - 13:49

Henk En Tina:

We vullen even de buren aan op dit moment trekt er een onweersbui voorbij, met een hele dikke bui met regen het moet nu ook weer niet te veel regen vallen Janneke komt net hieer naar kantoor in tranen haar tv doet het niet meer maar even kijken de vorige keer met die dikke onweersbui deed de tv ook gek misschien nu weer .
    Ik sluit me aan bij Hillie toen ik het woord schubben las dacht ik eerst aan vissen maar het heeft dus toch met de bollen te maken!
    Gaat dat dan om de buitenkant van de bol???
    Zeg Gert we hopen dat we niet zo veel regen krijgen als dat ze elders al hebben gehad en we wensen jou veel plezier!!!
    Groetjes van ons allemaal!!!

• 04 Juli 2005 - 15:41

Rainer:

he gert

vandaag eerst droog na de middag kwam er regen. de polen zijn vandaag ook begonnen met het na koppen.graafsta was er nog voor de stortbak, en ze hebben ook nog gekopt bij heemskerk voor de rest niet veel gebeurt. gr uut bork.

• 04 Juli 2005 - 17:49

Ben:

Hoi Broer.
    Zo te horen alles goed daar. Hier ook. Van het noodweer in zeeland was weinig over, 6 mm regen en harde wind voor ons. Heb de hele week pa geholpen, alles is weer geschrobt en opgeruimd, nu maken we de andere schuur klaar voor The Beachparty. De kieper met rood zand staat al klaar. Woensdag gaat sander strobalen rijden, dat is voor het zwembad van 6 x 3,5 meter en 1,20 meter diep, hihi.... Vrijdag verwarmt water erin van de DOMO, ja het is wat. Ben vandaag begonnen met stagelopen bij Booiman, 2 weken lang. Was in kloosterveen, straatten.
    De Tour de france is weer begonnen, armstrong dik in het nieuws, gaat ie weer winnen of niet?!
    Ik geloof dat ik het meeste wel weer getypt heb. Tot een volgende x.
    Groeten van je broertje Ben.

• 04 Juli 2005 - 18:11

Gerda:

Hoi Gert,
    Je bent al weer helemaal op de hoogte lees ik. Wat betreft slangen Hillie, gisteren gingen we fietsen in Fochteloo en daar lag me toch een dikke adder dwars over het fietspad. Wij er gillend (Aly Scholing en ik) omheen geslingerd, de adder kroop de berm in. Kippenvel.rrrr
    Morgen meer Gert, groeties en hugje, mam