HALLO???
02 Juli 2005 | Nieuw Zeeland, Gore
Dag iedereen??
Even een berichtje op een ongepast tijdstip. Het is hier nu 13.50 uur. Ik ben vanmiddag vrij (zoals iedereen hier) Zit nu even achter de computer een berichtje te typen omdat ik niet weet of ik vanavond nog zin of tijd heb. Ik ga eerst even bij Leaf eten en dan gaan we naar zijn kameraden of zo, rugby kijken. Dat is een garage bij iemand. Rugby is, zoals jullie misschien wel weten, hier volkssport nummer 1, verre weg!! Dus vandaar dat ook ik dat af en toe een beetje volgen moet, haha. Nou ja, we zien wel wat de avond ons gaat brengen en misschien horen jullie de uitslag nog!?!?!? Nou en verder is alles hier goed.
Ik laat het hier eerst even bij en zie lees morgen jullie verhalen wel weer!!!
Groetjes Gert!!!! en een dikke kus aan mijn vriendinnetje die nu aan het slapen is als het goed is, net zoals iedereen in Nederland!!!
Ik laat het hier eerst even bij en zie lees morgen jullie verhalen wel weer!!!
02 Juli 2005 - 15:54
Herr Brockhus:
Yo Freund,
Ich bin wieder in die Niederlande. Zoals je gelezen hebt is Geke bij de familie van Dijk begonnen met de 5 weekse stage. In Duitsland gaat de tijd super snel dus ik ben er al weer klaar mee.
Ging mooi daar bedrijf van 160 koeien waarvan 90 aan de melk. Leuke boer en veel gelachen. Donderdag avond lekker gedronken met de Duitse buren was echt super gezellig. De volgende ochten om 05.45 weer opstaan was minder haha. Maar die verhalen hoor je nog. Het bedrijf waar we zaten (erik brink en ik) had geen internet dus vandaar dat ik niet gereageerd heb. Ben nu bij mar en ga straks bbqen met buurtvereniging. Ik spreek je snel weer en zal (wanneer ik tijd heb) de gemiste berichten allemaal lezen.
Nou moatie kalm an en succes
groet
Bastiaan