Weer on the line!!!! - Reisverslag uit Gore, Nieuw Zeeland van gertseubring - WaarBenJij.nu Weer on the line!!!! - Reisverslag uit Gore, Nieuw Zeeland van gertseubring - WaarBenJij.nu

Weer on the line!!!!

Blijf op de hoogte en volg

17 Juni 2005 | Nieuw Zeeland, Gore

Hallo lieve luisteraars,

ik heb weer contact weten te leggen met het world wide web. Het heeft even geduurd maar de storing is verholpen. Ik had mij voor genomen om elke dag een berichtje te typen, nu is mij dit dus al 1 keer niet gelukt. Ik hoop niet dat jullie nu allemaal hard weglopen maar gewoon trouw blijven kijken. (schrijven) Euh, oh je, gister hadden we de rooimachine stuk tot 3 uur s' middags en vandaag hadden we de stenenband stuk vanaf 4 uur vanmiddag. Het loopt hier dus, zoals al het hele rooiseizoen tot nu toe, weer gesmeerd. Hé gesmeerd, zouden ze de boel hier wel eens smeren?? Misschien als ze dat wat vaker deden, of ze gingen alles bijlangs voordat het seizoen begint, misschien waren er dan minder problemen, Nou ja, enfin, eens kijken wat er morgen weer stuk gaat. Met mij is verder alles wel goed. Verder eigenlijk niet zoveel spannends beleeft deze 2 dagen. Mag alleen wat meer in de auto rijden zo even hier en daar naar toe en zo, das wel mooi!! En verder denk ik dat ik nu maar eens even weer ga slapen.

Tot morgen (als het lukt) en verder thanks voor de berichtjes.

Ooh en Hillie, ik kom zeker nog even een keer weer thuis. Dan kom ik je dochter halen want die mis ik toch wel eigenlijk!!

Groeten van the dutchmen!!

• 17 Juni 2005 - 15:43

Bastiaan:

Hey kerel, ik ben nu even thuis en moet straks nog even voor je pa de haspel verzetten bij Heemskerk. Tot nu toe heb je zo ik begrijp al een paar leermomenten gehad: je engels is uitgebreid 'fuck' en het materieel onderhoud. maar goed in wat voor auto mag je rijden (jagen)?? is het zo'n dikke amerikaan?
    Veel plezier nog en welterusen.

• 17 Juni 2005 - 17:11

Alice:

Ha die Gert,
    Even terug van weggeweest, want het was echt een gekkenhuis op mijn werk. Het lijkt wel of alles "even " voor de vakantie goed fout gaat en de ene na de andere crisis dient zich aan.
    In Dwingeloo is het feest. Er zijn versierde wagens en op één ervan zit Jolanda als kapitein. Ik begrijp dat Arjan bolhuis ook van de partij is met vriendin Wenda uit Lheebroek.
    Gisteren mocht ( moest) ik Fred vervangen en mocht ( moest) ik koffie schenken voor de klootschieters in het gebouwtje. Fred lekker een etentje van zijn werk en ik ploeteren met Riane Bloksma. Doe mocht ( moest) invallen voor haar moeder die in Moskou zit.
    Nou je ziet, ook zonder jou gaat het buurtleven door.
    Is daar nog tijd voor een feestje?
    Zometeen komt opa Mulder de caravan brengen. Misschien krijg ik dan een vakantiegevoel. Werkze en slaapze en tot later een keer.

• 17 Juni 2005 - 18:13

Ben:

Hee gert het is een tijdje geleden maar hier ben ik weer. Heb toetsweek gehad, ging wel goed geloof ik, je weet wel hoe dat gaat, hihi. Gelukkig is het daar een beetje te harden, hier ook wel. We zijn aan het beregenen. Komende weekend willen ze 30 graden hebben, ja, dat willen ze. Ik moet het nog zien. Pap die heeft het dus ook druk. Hij zal je binnenkort wel ff mailen. Je ziet het vanzelf wel. Ps. weet je je huistelefoonnummer daar al? voor mam... Dikke kus van paps en mams. (ruud is op survival in zuid-frankrijk met school) En de hartelijke groeten van Ben.DOEI!!!!

• 17 Juni 2005 - 20:20

Gerda:

Hallo Gert,
    even weer een berichtje via de "publieke mail". (soms even prive en dan weer zo) Het is inderdaad rustig in huis. Momenteel zijn Ben en Gerda er wel, maar volgende week is ook Ben twee dagen op excursie! Ruud is vanmiddag vertrokken met veel bagage richting Zuid Frankrijk (Gorge du Verdon, voor de kenners). Schijnt daar erg mooi te zijn en hij heeft een afwisselend programma, de bofkont. Ik moet volgende week mijn laatste module afsluiten op Windesheim en dan is dat voor dit schooljaar ook weer klaar. Geeft een hoop rust, lekker even weer tijd voor wat andere dingen, (zoals ramen wassen!!hum) Moet jij je eigen woninkje ook schoonhouden? Ach, je maakt het natuurlijk helemaal niet vies. En je was? Doet de vrouw van Paul ook je overalls e.d?
    Hoe is het weer nu bij jullie? Nog steeds zo nat? En de temperatuur? Als je in de auto weggaat waar ga je dan naar toe? Wat ik verzin is even naar het dorp brood halen e.d? We horen wel weer. Gisteren en vandaag kregen de examenkandidaten uitslag. Op de CSG moet 1 leerling nog een herexamen doen, de rest was geslaagd (ook Harmke, je buurtje)Nou kerel, dit is het even weer. Je vader heeft het plan opgevat om je dit weekend te mailen, wat er denk ik op neer komt dat hij dicteert en ik even type, dan gaat het even wat vlotter. Je hoort ervan. Liefs mam