De hele dag gerooid!!!
11 Juni 2005 | Nieuw Zeeland, Gore
Hallo beste mensen!!!
Eindelijke hebben we vandaag de hele lelies gerooid. Het liep eigenlijk wel gesmeerd voor deze begrippen. Thuis doen we op een dag 3 keer zoveel maarja, dat geeft niet. Euh, verder moet er morgen (zondag) ook gerooid worden. Moet om 5.30 eruit dus stop nu zo met typen want dan kan ik nog ff 6 uur slapen. Sorry, dat ik niet iedereen wat kan vertellen maar dat kost erg veel tijd. Als ik dat doe dan gaat het van mijn kostbare slaaptijd af en das nu een beetje zonde. Nou, voor nu eerst weer de groetjes en bedankt iedereen die dit elke keer leesten af en toe wat op de site zet!!!
Groeten gert vanuit een niet al te warm Nieuw-Zeeland.
SMOK aan vriendin!!!
Groeten gert vanuit een niet al te warm Nieuw-Zeeland.
SMOK aan vriendin!!!
11 Juni 2005 - 13:10
Frank:
He gert,
Fijn dat het je daar zo goed gaat aan de andere kant van deze aardkloot! Hier is ook alles goed ben met Jos naar Polen geweest om zijn vriendin op te halen. Was een leuke reis, veel gezien en geouwehoerd! Nou klam aan daar!
Groeten Frank
P.s ik wou dat ik jouw vriendin was dan kreeg ik ook elke dar een smok. haha -
11 Juni 2005 - 16:19
Marianne:
Hey Gert..
Dat is nog eens wat anders op zondag lelies rooien i.p.v zaterdag flink feesten en zondag uitslapen! Maarja hoort d'r bij natuurlijk! Vanavond breken wij de tent ff af in Westerbork, piratenfeest, vast wel gezellig! Ik lees dat je niet zo mooi weer hebt daar, nou hier is het ook niet geweldig hoor, echt nederlands, maar goed! ik wens je een fijn weekend, werkse! en tot volgende keer!
Greetz Marianne -
11 Juni 2005 - 21:55
Hillie:
Gertjoooo,
Toch hartstikke mooi van je dat je nog steeds elke dag een stukje schrijft, leuk voor ons want er zijn een heleboel die jouw belevenissen daar elke dag weer vol belangstelling tegemoet zien. Dus je moet nu echt pikken wat er te pikken valt wat het slapen betreft, maar je was hier ook al behoorlijke dagen gewend. Toch hoop ik dat er een tijdje komt dat je iets meer kunt zien dan die bollen in de baggerige klei, maar dat zal vast wel. Ook het export klaar maken straks is natuurlijk ook weer een hele ervaring, gr. en welterusten en/of werkse net naar het moment dat je dit leest, H. -
11 Juni 2005 - 22:03
Jos:
...He Gertje...
Goed te horen dat je lekker bezig bent daar in Nieuw Zeeland.... en echt tof dat je ons elke dag informeert over jouw doen en laten..
Groeten -
12 Juni 2005 - 09:31
Alice:
Ha die Gert,
Daar ben ik alweer. Het is hier petweer en ik wacht op de komst van Hans en Nora, want die komen hier op de koffie. Ik ben het wel een beetje met Hillie eens hoor, dat mijn interesse wat verder gaat dan het lelies rooien. Bijvoorbeeld: ben je een beetje opgenomen in het gezin? Zijn het leuke mensen? Zijn ze geinteresseerd in jullie bedrijf en Nederland, heb je heimwee? duren de dagen lang? Heb je daar ook wat vrienden of blijft het beperkt tot de mensen van het bedrijf? Hoe gaat het met je Engels? Droom je al in deze taal? Nou gert, ik hoor het wel weer. Fijne zondag -
12 Juni 2005 - 10:13
Hillie:
heeeeeee, mister, waar ben je nu????????????
'k dacht zal es midd'n op de dag gaan dan ben íe d'r dag ik ook wel maar niks, nou de volgende keer dan maar weer, 'k ga weer ff verder in de tuin ravott'n, gr. H