Hè hè, eindelijk leliesrooien. - Reisverslag uit Gore, Nieuw Zeeland van gertseubring - WaarBenJij.nu Hè hè, eindelijk leliesrooien. - Reisverslag uit Gore, Nieuw Zeeland van gertseubring - WaarBenJij.nu

Hè hè, eindelijk leliesrooien.

Blijf op de hoogte en volg

08 Juni 2005 | Nieuw Zeeland, Gore

Goedenavond (morgen bij jullie) iedereen.

Vandaag ronde de middag konden we dan eindelijk loos!! Het startsein werd gegeven voor een nieuw rooiseizoen. Dit duurde echter niet lang want na een halfuurtje liep er een hydromotortje stuk. Nu moeten we wachten op onderdelen vanuit Christchurch (550km) die morgen komen met het vliegtuig. Nou ja, toe maar is niet anders. Er is hier wel meer regen gevallen als andere jaren vandaar dat het nu ook zo extreem nat is. De grond hier is ook raar, beetje klei achtig en ik zou er geen lelies op durven zetten als ik dit nu zie. Misschien als ik het onder betere omstandigheden zie dat het anders is hoor. Ze zijn op sommige plekken gewoon met een dompelpompje het water van het land aan het pompen,dus.........Ja en dat was het eigenlijk wel weer voor vandaag. Oh nee, ik moet wel erg wennen want op de werkvloer gaat alles in het engels en soms vaktaal dus das een beetje lastig. Dat heeft met 2 dingen te maken: 1, mijn engels is niet geweldig. 2, ze praten hier wel een beetje met een accent. Nou ja toch red ik mij eigenlijk best. Ik geloof dat ik met Leaf (bedrijfsleider) wel goed kan worden. Als hij dat nou ook maar met mij kan?? Nou ja, komt wel goed!!

Mensen ik wens U verder wederom het allerbeste. (Kus aan vriendin en groetjes thuis)

• 09 Juni 2005 - 09:46

Myrthe:

van mam deze site doorgekregen en ik moet zeggen, WOW!!!!!!! Dit vind ik echt te gek om op deze manier iedereen op de hoogte te houden! lees en heb gehoord dat het goed met je gaat, en hoop dat je nog meer van het betoverende landschap mag zien!! een dikke kus vanje nichtje!
    ( Ik ga de 30e weer voor een paar maandjes naar frankrijk om er te werken!)