GEWELDIGE DAG VANDAAG!!!!!!
06 Juni 2005 | Nieuw Zeeland, Gore
Dag beste lieden en iedereen.
Het was een bijzonder mooie dag vandaag. Niet alleen het weer (iets sluier bewolking) maar meer wat we gedaan hebben. We zijn met de hele familie naar Queenstown geweest. In dit dorp wonen 8.000 mensen normaal gesproken. Als het hier zomer is dan zijn het er ongeveer 16.000. Je kunt dus wel na gaan hoe toeristisch het daar is. Nou en dat er mensen naar toe gaan dat begrijp ik wel. Het ligt aan een PRACHTIG GROOT meer met helder blauw water tussen de bergen. Bovenop de top van de bergen ligt sneeuw dan krijg je een strook met grasachtig spul en dan de bomen met daaronder het meer. Het is ECHT SUPER mooi daar. Nou ja, ik kan nog geen foto's erop zetten want daar heb ik dus nog geen tijd voor gehad. Ik heb er nu niet zoveel zin meer in want moet morgen om 5.30 uur eruit. Dan begint het "echte" werk pas. We gaan dus nu morgen eerst lelies kijken (zijn we vandaag niet aan toe gekomen) om te kijken of we kunnen rooien. Paul dacht van niet omdat het nog te nat is. Nou ja, gaan we wel wat anders doen. Maar euh, als het even kan probeer ik de foto's er morgen op te zetten. Nou, bij jullie nog een plezierige middag verder. Ik ga even een tukkie doen.
Kus aan mijn lekkere vriendinnetje en de rest de groetjes.
Kus aan mijn lekkere vriendinnetje en de rest de groetjes.
06 Juni 2005 - 10:36
Je Vriendinnetje!:
Hey Gertje! Leuk dat je het daar zo mooi vind. Hoop dat het werk ook een beetje bevalt! Ben erg benieuwd naar de foto's! We zien ze wel een x verschijnen! Weltrusten! Kus margriet! -
06 Juni 2005 - 13:15
Liesbeth:
hey,
leuk dat je ons op deze manier op de hoogte kan houden!!! Ik ben nieuwsgierig naar de foto's!
Groetjes lies -
06 Juni 2005 - 14:21
Raater:
Hey gertje,
Mooi dat je het naar je zin hebt. Moet je niet nog wat tegen me zeggen??? haha
Groetjes je kleine broertje van 18 jaar -
06 Juni 2005 - 15:32
Wouter Mulder:
Hoi Gert.
Gefeliciteerd met je verjaardag.
bmmmmmmmmmmmmmmxxxxxxxx .
wouter. -
06 Juni 2005 - 15:45
Marianne:
als ik dat zo hoor wil ik er ook wel wezen, maar goed kan niet alles hebben! Wel leuk dat je elke dag even wat verteld..succes daar!
Greetz Marianne -
06 Juni 2005 - 17:56
Bastiaan:
Hey Gert,
Die foto's zien we wel verschijnen. Ik geloof dat je broertje je probeert duidelijk te maken dat hij geen cadeautje heeft gehad. Jammer joh Ruud haha
nou groeten en veel plezier nog
groet Brockie -
06 Juni 2005 - 17:56
Jos:
Hallo Gert.... he maak me gek met die berichten uit het land van The Lord of The Rings. Nee man... geniet er maar lekker van... ook van het werk..Groeten. -
06 Juni 2005 - 21:25
Sander:
he gert
alles goud daar zo te horen wel maar leleies rooien kan ja altijd anders lat je hun de vidoe maar even zien hoe je 1998 aan het rooien was nou de groeten en tabee